vineri, 18 iunie 2010

Tic-Tac

Hey hey ^_^
E aşa ciudat să mă întorc aici... a trecut destul timp de când nu am mai scris nimic.. mi-am neglijat micul colţ în care-mi împărtăşeam gândurile.. e trist.. dar adevărul e că în ultima perioadă n-am mai avut TIMP...

Am fost într-o scurtă vizită la Iaşi chipurile pentru un concurs destul de important, care până la urmă s-a dovedit a fi o mare bătaie de joc.. faţă de noi, cei veniţi de la distanţă... Acolo am simţit cel mai tare muşcătura fără milă a TIMPULUI.. fiind nevoite să stăm degeaba 3 ore.. aşteptând să fim băgate în seama.. ascultând nişte "neni" de la care nu înţelegeam nici măcar 5 cuvinte din 10..

TIMPUL a fost rău cu mine oarecum şi din altă perspectivă... S-a terminat primul an de liceu.. e trist.. pentru că asta înseamnă că mai sunt doar 3.. şi e.. ciudat totul.. pentru că acest an a trecut ca o saptămână.. parcă mai acum vreo 2 zile treceam prin nişte emoţii îngrozitoare alături de prietenele mele pe drumul spre liceu.. Toate sperând să găsim persoane care să ne înţeleagă, să ne accepte aşa cum suntem.. Dar partea frumoasă vine acum.. chiar aşa a fost.. am găsit nişte persoane pe care le iubesc :x.. sunt cei alături de care mi-am petrecut fiecare clipă în acest an.. prieteni, prietene, boyfriend.. TIMPUL mi-a oferit alinare.. liceul mi-a dăruit tot ce îmi doream.. prieteni pe viaţă şi iubire :x..

Uneori îmi doresc să lupt cu acest "monstru" nemilos.. să-l înving.. şi să mă întorc.. la momentele în care priveam de jos "adolescenţii" şi aşteptam cu nesfârşită bucurie să ajung ca ei.. Acum nu îmi doresc decât să încetinească marşul acesta.. să mă lase să mă bucur de ceea ce mi-a dăruit.. să nu-mi ia zâmbetele, îmbrăţişările, săruturile, petrecerile.. chiar şi micile certuri..

Te rugăm să te opreşti puţin să vezi ce fericiţi suntem acum.. stai şi petrece cu noi fiecare clipă :x...

joi, 29 aprilie 2010

Topsy - Turvy...

Well.. a trecut iar ceva mai mult timp de când nu am mai scris.. dar m’am gândit că dacă tot mă’ntorc p’aici s’o fac într’un mod artistic.. vă voi împărtăşii o poveste ciudată, inspirată dintr’un „caz real”, deşi cred că’i exagerată denumirea.. în fine..
Povestea începe într-un mod banal... nu era decât o altă seară de miercuri.. ca în orice altă zi din timpul săptămânii, după câteva teme chinuite şi nimic notabil, ea se relaxa făcând nişte exerciţii fizice şi ascultând muzica ce mereu o făcea să se simtă plină de energie.. În cele din urmă oboseală şi-a făcut apariţia şi după ritualul obişnuit fata se aşează în pat pentru o mică vizită în lumea viselor..

A doua zi dimineaţă a intrat pe mess ca deobicei, a vorbit cu prietenul ei, era la fel de încântată ca în fiecare zi că-l va avea din nou în braţe.. dar de data asta ceva a fost diferit.. a simţit ceva ciudat în cuvintele lui, dar ştia că este doar o „iluzie”.. A devenit însă conştientă în momentul în care el i-a scris „m-am gândit şi.. e mai bine să ne despărţim o vreme”.. nu ştia ce sa creadă.. privea neputincioasă acele cuvinte care-i anihilau toate simţurile.. a realizat că nu era o glumă, totul era real, mai real ca trupul său ce parcă se pierdea în aerul rarefiat ce o înconjura.. devenise foarte agitată, se simţea sugrumată.. vroia să plângă, să scoată tot răul, toată durerea afară.. dar nu putea, corpul ei se împotrivea.. Cu mare greutate s-a pregătit pentru şcoală.. s-a întâlnit cu o prietenă şi au pornit pe jos spre şcoală.. era tăcută şi agitată.. nu putea materializa nimic din ce simţea.. era frustrată, tristă, disperată.. Dar în cale îi apare el.. se privesc în ochi.. el îi zâmbeşte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.. i-a întors zâmbetul cu speranţa că nimic din cele întâmplate nu a fost adevărat.. Atunci el îşi îndreaptă mâna către a ei.. îşi ating varfurile degetelor.. iar în acel moment se petrece un lucru ciudat, poate magic, fata este străpunsă de o senzaţie unică, pe care nu a mai avut-o înainte; un flux de energie îi străbate corpul.. şi apoi brusc el îşi retrage mâna amintindu-şi de decizia luată, şi îi spune un sfios „scuze”..

Zdruncinată de acea energie ciudată, fata deschide ochii, priveşte pe fereastră şi realizează că totul nu a fost decât un vis.. un vis urât.. Deşi conştientă că nimic nu a fost real nu-şi poate stăpâni agitaţia.. îşi dorea ca el să fie acolo, să o îmbrăţişeze şi să-i spună că totul a fost un vis.. Şi parcă i-a citit gândurile, deoarece în acea zi a avut mai multă grijă de ea ca oricând..


Mi se pare o poveste foarte drăguţă, pe o parte.. pe de altă parte e ceva tulburător... Poate veţi spune că este prea siropos şi bla bla n-am avut ce face şi că nu e nimic original.. dar v-am spus de la început e inspirată dintr-o întâmplare reală.. foarte reală...So dacă nu o să vă placă îmi pare rău..


vineri, 9 aprilie 2010

..from paradise to PARANOID..

...Hey hey :)



..Sunt.. într-o stare proastã.. foarte ciudatã.. mai în glumã mai în serios aş putea spune cã “am folosit cam mult gel” ;)).. dar nu cred cã e vorba doar de asta..

Ieri sã zicem cã nu am fost în elementul meu [din toate punctele de vedere].. şi azi dimineaţã m-am trezit şi mai rãvãşitã, cu şi mai multe presimţiri.. practic sunã ca o mare tâmpenie.. sunt doar gândurile unei fete îndrãgostite, ameţite şi cu nişte coşmaruri care apar uneori în urma unor filme.. şi sunt sigurã cã aşa este.. dar e ciudat cam totul.. şi poate cã îmi este fricã, nu ştiu de ce.. mai exact.. poate sã nu se repete toate poveştile de pânã acum.. deşi ştiu cã nu ar putea sã fie aşa.. dar indiferent cât de conştientã sunt.. senzaţiile nu dispar.. şi urãsc când n-am ce face, pentru cã stau, cu o muzicã lentã pe fundal şi meditez şi nu e bine, nici pentru mine, nici pentru cei din jurul meu :)) care trebuie sã-mi suporte toanele..



Ştiu cã n-aţi înţeles nimic şi poate nici nu trebuia sã dau “Postare”.. ci doar sã rãmânã under-construction pentru.. hmm.. totdeauna ;)).. sincer nici nu ştiu de ce am vrut sã încerc sã descriu ce am în minte şi suflet acum, pentru cã oricum nu mi-a reuşit.. şi nu pot povesti totul chiar aşa cum e ;)) din diferite motive =D…


Sper ca paranoia mea sã disparã.. nu ştiu cum se face dar nu am apucat sã vã povestesc lucrurile frumoase.. ciudatã mai e natura omului.. şi dacã tot mi-am amintit ţin sã vã mãrturisesc cã acum 2 zile am descoperit cum poţi atinge raiul în câteva secunde şi cum poţi deveni cea mai fericitã fiinţã de pe pãmânt, devenind treptat doar o “sitã” prin care trec sentimentele cele mai frumoase.. iar dupã ce trece aceasta stare [practic, pentru cã defapt continui sã trãieşti totul ;))] rememorezi ca pe o scenã dintr-un film.. genul programului: ROMANCE.. ;))… prin rememorarea acelor momente, m-am mai liniştit.. pentru un moment ;)).. doar sunt rac, ce Doamne iartã-mã.. un pas înainte.. cât mai mulţi înapoi :))…



Te iubesc :*

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Me?!

Hey hey..

Am revenit în cele din urmã.. lipsa mea nu e fondatã.. adicã.. nu ştiu cum sã vã explic.. de multe ori am vrut sã mã-ntorc la tastaturã şi sã-mi aştern gândurile, dar.. mi s-au întâmplat diverse.. cum ar fi.. pur şi simplu intervenţia unui sentiment cât se poate de pur, lenea.. sau am zis pur şi simplu cã voi avea mai mult timp a2a zi.. sau nu-mi gãseam cuvintele şi alegeam sã renunţ..



Azi sunt într-o stare deplorabilã.. în dimineaţa asta una din BFF’urile mele a plecat la ţarã.. azi dupã-amiazã mi-am condus o altã BFF la garã, urmând ca în urmatoarele 2-3 zile sã rãmân cam singuricã..


Când am plecat de acasã era o atmosferã ciudatã afarã.. aerul era cald,dar uscat.. cerul era albastru şi soarele trimitea fascicole calde.. dar în unele “colţuri” apãruserã nişte petice mai “negre”.. speram sã disparã odatã cu acele adieri mai rãcoroase.. dar n-am avut noroc.. în timp ce stãteam pe peron aşteptând ca Andreea sã plece a început sã fulgere.. apoi acestea au fost urmate de tunete puternice.. nu mai auzisem aşa ceva de vara trecutã [îmi spuneai.. :))].. mã cuprinsese o stare plãcutã.. mã gândeam cã, cu aceste manifestãri violente îşi intrã în drepturi “vara”, cea timpurie, pe care am tot aşteptat-o.. dar tunetele au devenit mai puternice şi a început şi o ploaie cãlduţã.. Am urcat într-un maxi-taxi, eram singurã în maşinã pe lângã şofer, acesta m-a privit zâmbind şi m-a întrebat dacã mi-a fost fricã, i-am întors zâmbetul politicos şi i-am zis sincer “cam da”.. Mi-am ales un loc lânga fereastrã şi mi-am pus cãştile-n urechi.. priveam cum stropii calduţi loveau cu putere geamul şi se prelingeau încet, lãsând urme întrerupte,ce formau mici labirinte umede.. Atmosfera era încântãtoare.. în cãsti auzeam “A beautiful mess” a lui Jason Mraz.. ritmul lent şi picãturile de ploaie mã fãceau sã visez cu ochii deschişi.. nu v-aş putea spune la ce, pentru cã odatã terminatã melodia a început o alta cu un ritm mult mai alert şi am pierdut şirul gândurilor..


Ajunsã acasã m-am refugiat în camera mea şi am început sã citesc o carte pe care mi-am dorit-o foarte mult şi datoritã unui îngeraş pãzitor, am primit-o.. este un roman de dragoste cam trist.. iar cei doi pun pe hârtie toate sentimentele lor.. în mare parte cam dureroase.. şi fiind predispusã în a capta foarte uşor ce e în jurul meu, trãiam din plin toate acele sentimente scoase la ivealã de trecerea timpului.. starea mea devenind şi mai melancolicã..


Acum este şi mai rãu.. nici mãcar nu mai pot citi acea carte.. stau cu ea în mânã şi nu pot sã citesc decât un cuvânt.. m-am uitat la un episod nou din HANNAH MONTANA :.. şi nici nu sunt în stare sã-i transmit iubitului meu ce simt..


V-aţi convins cã sunt ca într-un sevraj?.. acum a intervenit şi plictiseala.. simt cã nu pot face nimic.. şi mai rãu este cã nu am nici cea mai micã dorinţã de a face ceva ca sã schimb totul.. mã complac în aceastã stare jalnicã.. este foarte ciudat..


Şi iatã încã un lucru “strange”.. şi anume cum voi încheia acest post.. cu 2 cuvinte simple.. care nu cred cã au legaturã cu ce am scris pânã acum..


Te iubesc :*

marți, 16 martie 2010

I'm back again :D

I know.. iar am părăsit postu :D.. Chestia e că, n-am avut timp ..sau poate e şi vina mea.. că n-am căutat.. o să mă revanşez.. în cazu' în care mi-a dus cineva lipsa..

Sincer.. acum nici nu ştiu exact scopul acestui post.. aveam de gând să postez altceva.. dar să spunem că asta e o bună REintroducere ;))..

Dacă tot m-am apucat de-o treabă s-o termin acum :))..să continui seria iubirilor mele :))..

Who's next? :>




Deci.. don'şoara e la rând :>

..Scurtă descriere:.. pff ce să zic nici Madona nici Shakira nu se compară cu ea :))..

De ce s-o iubesc pe asta?.. Păi să vedem.. este prima victimă :)).. prima colegă pe care am chinuit-o la începutul şcolii :)).. ea este cea care mă aşteaptă 20 de minute în staţie pentru că s-a trezit bine dispusă şi nu ma avea răbare să stea în casă :)).. ea este cea care când mă vede cu o faţă nu foarte luminoasă concluzionează: "e maică'ta acasă" :)) [şi vice versa bineînţeles].. ea este cea care în 2 minute are timp sa inspecteze vitrina unui magazin cu pantofi :)).. ea este cea care a crezut că o să moară din cauza apendicitei :)).. ea este cea care are alte 4 cartele de orange pe lângă aia de cosmote şi tre să ghiceşti pe care o bagă-n telefon :>.. ea este cea care se bagă în vieţile oamenilor şi face ca lucrurile să se-ntample pur şi simplu :x.. Şi ţin să-ţi mulţumesc că te-ai băgat în viaţa mea >:D< şi m-ai ajutat să aflu cum e să fii fericită :x.. ea e cea pe care o apucă talentele pe skype de nu se mai înţelege omu' cu gîndurile lui :))..

Te iubesc paraşutix! :x



joi, 11 februarie 2010

Attention ! BUG ! :))

Azi am fost bătută pe umăr şi întrebată "azi despre cine scrii?"... şi mi-am dat seama de apropo :)).. So..

[ I love this picture :)) ]




Toată lumea îl ştie.. şi cine nu-l cunoaşte va rog frumos primiţi-l cu aplauze :))..


..Scurtă descriere:.. a făcut 16 ani în decembrie.. şi a avut media generală semestrul trecut 9,94 :))..


De ce-l iubesc?.. Cum poţi să nu iubeşti asemenea creatură :))?...

Firstly.. este copchilu' meu :)) [ Eu l'am conceput, Diana l'a născut.. de asta a ieşit aşa :-$ :)) ].. este una dintre persoanele pe care nu credeam că o să le cunosc şi că o să-mi mai şi devină prieteni, provenind din categoria B :)).. îl ador pentru că este cel mai nestresat copil existent :)).. pentru că el consideră că cel mai de preţ lucru-n viaţă este "buda" :)).. pentru că îi este frică să intre-n baia băieţilor pentru că sunt 2 fete care fumează şi nu vrea să fie violat :)).. el este singurul care poate scoate o înjurătură nouă la fiecare 3 secunde :))... pentru că atunci când sunt supărată nu mă lasă-n pace fiindcă ştie că trebuie să mă eliberez treptat >:D<... pentru că mă roagă DE-O LUNĂ ceva :)).. pentru că are sandwich'uri cu ardei gras :-&.. pentru că se întinde ca un vierme pe banca mea :)).. pentru că "face pe prostul" :-L.. pentru că-i trebuie invitaţie specială pentru a ieşi afară, a da, şi mult noroc :))... pentru că a reuşit să o convingă pe mama Alexandrei :))... şi pentru că se ia mereu de-o parte din mine :))..

Ce să mai.. te iubesc buăh >:D<.. şi aşa cum tu devii pentru mine BFF, sper să ajung şi eu la fel pentru tine >:D<..



P.S.: tre să ne facem semnu' ca între mamă şi copil :))


marți, 9 februarie 2010

..Just love :x..

Well..dacă tot sunt la capitolul persoane FOARTE importante..este logic ca următorul să fie EL…

EL fiind.. ei bine unul dintre colegii mei :x… îmi place să trag de timp :))..


..yep..He is.. :x.. Sergiu..


..Scurtă descriere:.. păi.. everybody cunoaşte elementul special, “parul lipsit de gravitaţie”.. ca să păstrez formularea ;)).. face 16 ani în mai.. and.. I can say just one thing.. He is special…


De ce-l iubesc?...


Păi.. cred că asta e cea mai dificilă întrebare pe care poate cineva să ţi-o adreseze… La început îl adoram ca pe un coleg super şi un friend extraordinar, cu o personalitate uimitoare ;)) pe lângă faptul că poate fi foarte amuzant şi copil uneori pe atât de mult poate fi serios şi înţelegător.. dar acest ceva normal s-a transformat treptat în altceva.. friend --> boyfriend.. ;)).. Îmi este absolut imposibil să argumentez ceea ce simt.. Este un băiat.. I don’t know… “rar”... foarte special.. şi nu zic asta doar pentru că “asta vede orice fată îndrăgostită”.. o spun fiindcă ăsta este adevărul.. Nu pot transpune în cuvinte totul :))... el este cel care m-a făcut să devin oarecum “dependentă” de acel ceva.. ceea ce n-am mai simţit de mult.. în fiecare zi mă face să descopăr senzaţii noi... de care nu aveam nicio idee.. fără să-şi dea seama mi-a împlinit un “vis” să spun aşa :D, deşi poate termenul “dorinţă" e mai bun ;)).. Pentru prima oară după mult mult timp ajung acasă zâmbind, complet aeriană şi visătoare ;)) iar mama cel mult întreabă “Te-ai întâlnit cu el?” ;;)..


Sunt unele persoane susţin următorul lucru “cât de norocos e că te are” but.. nu este adevărat :P.. eu sunt singura norocoasă :x pentru că este AL MEU [ :-“ fără intenţie am apăsat pe Caps Lock :)) ].. Tot ce-mi mai pot dori momentan este să nu o dau în bară şi să-l fac fericit :x..



Te iubesc my boy :x



P.S.: a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut până acum! :”>

vineri, 5 februarie 2010

Family portrait :x

Hey hey :>.. să vedem cine este următorul pe lista mea neagră >:)..


..Se pare că am ales câştigătorul..sau mai bine zis câştigătoarea.. Ea este verixa mea :x, Pe nume Mihaela [ :> ştiu eu că...]...

..Scurtă descriere:.. face 17 anişori în mai :x ( adică după octombrie :)) ).. şi face mate cu Daniilescu :)), ceea ce spune multe :))..

De ce o iubesc?..Păi pe lângă faptul că sunt nevoită datorită faptului că suntem rude :)), o iubesc pentru că ea este sora pe care n-am avut-o niciodată >:D<.. Alături de ea mi-am petrecut cele mai frumoase veri :)).. şi cu ajutorul ei mi s-au dezvoltat abilităţile de urmărire :> :-"... De la ea am învăţat că uneori sacrificiul sau compromisul este singura rezolvare a unor anumite situaţii.. Cu ea şi doar cu ea pot să mă uit toată ziua la filme de groază şi să râd ca la adevarate comedii :x.. Cu ea mă uitam sâmbătă noaptea la wrestling vorbind 2 ore la telefon până când rămânea una dintre noi fără baterie :))... Ea este cea care de câte ori ne întâlnim trebuie să aibă ceva vânăt, lovit, zgâriat, tăiat etc :)).. Şi ea este cea alături de care de vreo 4-5 ani petrec revelionul, care fie vorba între noi a devenit un adevărat ritual :))..


Ce să mai.. o iubesc fiindcă este ea :x..

..Lacrimi de GHEATA...





:(..hey...



Sunt într-o nemulţumire totală.. :.. sunt disperată.. deja sunt mai nebună decât deobicei.. :))


Adică..e februarie..vine luna MARTIE...au fost 2 luni ÎNGHEŢATE :((.. DE CE NU SE ÎNCĂLZEŞTE??.. :((.. de ce continuă să ningă? :(.. De ce?...

Cred că o să plec într-o sesiune de cumpărături imposibilă..după o cămaşă CU PĂTRĂŢELE şi PANTALONI SCURŢI :x... şi poate aşa va veni şi vara!!! :((...

Nu mai pot suporta niciun pic această manta de gheaţă aşezată peste oraş..şi la propriu şi la figurat..deja nu mai pot ieşi singură din casă pentru că mă-mpiedic şi apoi ALUNEC.. :((..


Ieri am trecut prin ceva marcant!!..m-am trezit şi am văzut razele ce păreau atââââât de calde şi nerăbdătoare să intre-n dormitorul meu.. :x..şi când am deschis geamul.. în locul unui aer călduţ şi plăcut..m-a izbit din plin o aripă rece.. un frig ce mi-a îngheţat sângele.. :(..Am închis dezamăgită geamul şi m-am băgat în plapuma caldă visând la.. VARA.. :(..


Nu mai pot!! :(( sper că în maxim 3 săptămâni să se încălzească.. altfel voi REFUZA să ies din casă indiferent de pretext.. Mă-nţelegeţi?.. :(...

joi, 4 februarie 2010

ZuZu ZuZu :]]

Who's next? :>.. adevărul e că mi-e greu să aleg o singură persoană despre care să scriu pentru c ştiu că mai sunt atât de multe :x

Să vedem...


Ea este "micuţa" mea Andreea..

..Scurtă descriere:.. aşa cum a zis ea.. << sunt un om normal, cu o viaţă normală şi prieteni anormali >>.. dar să n-o credeţi :-$.. ea are 15 anişori abia împliniţi împliniţi în noiembrie.. şi o mână magică, un talent extraordinar, o să vă arăt şi câteva desene de ale ei în curând...




De ce o iubesc?.. păi pentru că e Bobocel, prietena mea Andreea :)).. că alături de ea am râs de acele persoane "inegalabile"... pentru că ea este soţia mea de aproape 3 ani de zile :)) şi alături de care am cei 7 copii :)) apăruţi în interes de serviciu :))... o iubesc pentru că ea este cea care se obsedează de o anumită persoană iar noi trebuie să o ajutăm să descopere cât mai multe şi să asistăm la crizele de nervi sau gelozie :))... Pentru că ea ţine morţiş să mă-nveţe un truc nou pe care l-a prins într-o oră [stând până la 3 jumate dimineaţa :)) ] susţinând sus şi tare că o să mă simt fericită după ce voi reuşi.. ca în cele din urmă să cedez şi să devin dependentă de-o aţă :))... ea este cea care se supără pe noi pentru că nu am anunţat-o că ieşim afară sau că nu o aşteptăm la intrarea în Kaufland.. ea este cea care cândva nici nu concepea ideea de a fi prietenă cu mine :)).. ea este cea care având sute de minute pe telefon, vorbim în continuu :)) [ chiar dacă nu prea are logică propoziţia cred că e bună :)) ]... ea este cea cu care îmi împart părerile paranoice şi care atunci când sunt foarte suparată mă calmează făcându-mă să râd de situaţie... De asemenea ea îmi imparte gândurile de răzbunare în legătură cu anumite persoane :))... ea este colega mea de bancă dintr'a7a.. cea cu care copiam la lucrări şi râdeam în ore... Ea este una din BFF'ele mele :x..pe ea.. O IUBESC.. şi Deea îmi cer scuze acum pentru acele faze de vara trecută care ştiu că au fost complet idioate şi sper să nu se mai repete.. şi să rămână pe veci această prietenie >:D<..

Te iubesc Oaky :x

miercuri, 3 februarie 2010

Pe locuri..fiţi gata...START.. :x ...

..după o lungă aşteptare şi multe înjurături primite :))..încep rubrica specială :x...

Am o menţionare..nu există ORDINE.. ;)) .. sper să nu existe discuţii pe tema asta.. :D....

Nu contează decât faptul că toate persoanele care vor fi precizate aici sunt importante pentru mine :x...

...Well..voi începe cu o persoană super special for me.. :x..one of My Best Friends...my sunshine :x....cea cu care mi-am împărţit zâmbetele şi mai ales lacrimile...

Numele ei este Cosmina...

..Scurtă descriere: .. păi.. are 16 anişori [şi va face 17 în octombrie] ... este o nebună la fel ca mine, o alintată, are aceleaşi .. hm.. să le zic "revolte" :)) ..a, da şi cum am uitat.. are o voce minunată :x.. ea este micuţa mea vedetă...

Să trecem la ce ne "intereseză" pe noi ;))..De ce o iubesc?..

Simplu :x..Ea este cea care mi-a zis întotdeauna "eşti puternică.. o să trecem şi peste asta.. ai să vezi că va fi bine.. eu sunt mereu lângă tine dacă ai nevoie să vorbeşti cu cineva".. Ea este cea care m-a făcut să mă simt specială atunci când toţi îmi întorceau spatele şi ma ţintuiau la pământ cu insultele şi părerile lor... Ea este cea care vorbeşte cu mine la telefon până la 3-4 dimineaţa ascultându-mi aberaţiile de îndrăgostită/revoltată/fericită/visătoare.. Ea este cea care atunci când simt că totul se prăbuşeşte-n jurul meu, face o tâmpenie şi-mi readuce zâmbetul pe buze... Ea este cea alături de care am făcut numai tâmpenii :)).. să vedem ce exemple aş putea să menţionez :-?.. faptul că într-o zi cu nişte bani de buzunar în plus şi multă plictiseală şi imaginaţie ne-am vopsit cu vreo 3-4 culori :>... şi.. mai erau multe altele dar sunt în pană de idei acum :)).. cert e că lângă ea am simţit pentru prima oară prietenia, ce înseamnă să ai un suflet geamăn care să te citească ca pe o carte deschisă, cu o singură privire să-ţi vadă tristeţea sau bucuria din inimă... Lângă tine am învăţat să mă bucur de cele mai mici şi "neimportante" [la prima vedere] lucruri.. alături de tine am învăţat să-mi ascund sufletul de cei ce nu vor să mă vadă aşa cum sunt cu adevărat.. Cu tine am învăţat să plâng pentru ceea ce merită, să râd cu poftă, să iubesc cu toată fiinţa, să dispreţuiesc persoanele josnice.. Pe scurt.. lângă tine am crescut.. şi-ţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai oferit şi îmi cer iertare acum pentru toate dăţile în care ne-am certat din vina mea, pentru că mi-am pierdut controlul sau nu am gândit.. te rog să mă ierţi şi să nu uiţi niciodată că TE IUBESC şi te voi iubi mereu, my BFF :x ...

Şi cu aceste câteva lacrimi de iubire şi bucurie vreau să-ţi amintesc de un mesaj pe care ţi l-am trimis pe data de 16.02.2008 la ora 00:06, pe care sper să nu-l uităm niciodată şi să fie pecetea prieteniei noastre: "Ştiu că-i miezul nopţii şi că numai de mine nu ai chef acum..aş vrea să-ţi spun că te iubesc mult şi-ţi mulţumesc că eşti prietena mea şi că mereu eşti lângă mine" ...

Să nu uiţi niciodată că ai doi îngeri păzitori, iar unul din ei e chiar aici..pe Pământ >:D<..

duminică, 31 ianuarie 2010

...BOOM!...


..hey..

..Nu'i aşa că'i frumoasă poza? :>...este extraordinară deşi înfăţişează un cataclism...ei bine...aşa sunt eu acum...în interior... :-j...sunt un vulcan care ERUPE...şi în locul lavei fierbinţi, iese doar URĂ pură şi rece..x(....

...Poate ar trebui să explic şi de ce...dar ceva'mi spune că mai bine păstrez pentru mine...o s'o fac să pară impersonală întâmplarea...[nu ştiu în ce măsură reuşesc..dar încerc]..

..Să încep cu o mică parere IMpersonală...unii au un creier cât o arahidă..x(...şi nu ca dinozauru' [respectiv dizonauru' :))] din "The land of the lost"..el e chiar inteligent :-j...o să spuneţi că-s nebună pentru că sunt atât de înverşunată, dar credeţi-mă că deţin toate motivele necesare unei CRIME... :)) ..asta ca să mai exagerez puţin :))...Aşa..reluând..cum poţi fii atât de snob şi egoist şi prost pe deasupra?!...cum?...o fi greu?...

..Deci..faci odată pe deşteptu'..şi te bagi în viaţa cuiva ca un tâmpit ce eşti...da' şi a doua oară? x(...oare n-o fi clar că în momentul în care persoana respectivă dă peste tine sau te mai trezeşti tu să deschizi gură încasezi ce meriţi?...şi nu mă refer la BANI :-j...şi pe deasupra tu să mai şi insişti să "gândeşti" că o să faci ceva bun...

..prima oară am spus că asta e...prostia..ce să-i faci..deşi pentru prima oară în viaţa mea simţisem URĂ...dar acum..a doua oară...[chiar dacă n-a apucat să mişte vre'un deget]..nu ştiu dacă mă mai chinui măcar să vreau să trec cu vederea..până la urmă...legea junglei..tre să-i plătesc cu aceeaşi monedă..problema ar fi că singurul lucru pe care aş putea să i-l iau e BANANA :-j..că inteligenţa,săraca.. a plecat de mult de la el...şi demnitatea o izgoneşte singur în fiecare minut al existenţei sale fără rost.. :-j..

Cu ocazia acestui post m-am şi calmat...doar un lucru mai am de menţionat...ĂSTA E RĂZBOI... ;)...sau mă rog...în cazul meu...auto-apărare... ;))...

miercuri, 27 ianuarie 2010

Nebunie pe câmpie :x




..Hey hey...wazzup people? :]]...nici măcar nu ştiu de unde să încep...:-?...



..păi..hai cu sfârşitu' ca să fiu originală..:))...



..Aţi simţit vreodată că sunteţi pe cale să explodaţi?...că doar privind la o persoană vi se-ntunecă privirea şi nu reuşiţi să vedeţi decât nişte cuvinte pline de ură scrijelite într-o ceaţă groasă, neagră şi rece?...Simţind că vreţi să plecaţi din locul respectiv într-o secundă fără ca cineva să-şi amintească, că aţi fost acolo şi totodată aţi vrea să ramâneţi acolo doar cu persoana respectivă şi s-o priviţi cum arde-n chinuri, citindu-i durerea în ochii plini de lacrimi reci, ca sufletul vostru?........NU, nu sunt sadică, deşi probabil asta aţi înţeles...dar ca să mă convigeţi că e aşa spuneţi-mi că niciodată nu aţi trecut prin aşa ceva...

...ei?...linişte?....oricât aţi ignorat acel sentiment ştiţi prea bine că măcar o dată aţi simţit asta...poate din GELOZIE...poate din URĂ pură....sau poate INVOLUNTAR.....

..Până la urmă nu mai contează motivul, sentimentul primordial...cel care a cauzat toate astea...contează reacţia ta...dacă alegi să suporţi asta până la momentul oportun..sau dacă alegi ca momentul ăla să vină mult mai repede...sau respectiv nu consideri că trebuie să existe un anumit moment ;))...Uneori..e mai bine să aştepţi un moment potrivit în care să-ţi exteriorizezi tot ce ai ţinut ascuns în tine..în cele mai adânci şi întunecate colţuri ale sufletului tău...



..Nu întrebaţi ce mi-a venit să postez aşa ceva..că...nu ştiu dacă ar fi ceva de explicat..sau de înţeles mai bine zis...Oricum...trecând la lucruri mai frumoase pot să afirm cu bucurie că sunt nebună :))...de ce cu bucurie?...păi pentru că...nebunia mea este cauzată de un sentiment foarte frumos şi o persoană deosebită...încă nu m-am hotărât dacă să vă las pe voi să înţelegeţi sau să vă zic...probabil că vă voi chinui :))....


...Şi pentru că mi-am primit nişte reproşuri...vreau să anunţ că săptămâna asta..cel târziu începutul săptămânii viitoare voi posta rubrica specială :x...JUR!...:x...vă iubesc :x....

joi, 21 ianuarie 2010

Radical !

..Hey hey..
..momentan mă amuză extraordinar situaţia dar este incredibil de enervant în acelaşi timp :]]...
..Mărturisirea mea e următoarea...AM ALERGIE LA PROŞTI...la propriu...:]]...o fi din cauza mediului în care îmi petrec 32 de ore pe săptămână, adică şcoala, unde comunic numai cu persoane competente ce ştiu să vorbească şi să se poarte [majoritatea]...o altă cauză ar fi cartea pe care'o citesc, "Jurnalul unei fete greu de mulţumit" în care protagonista critică fără milă lumea inapţilor şi îşi dezvoltă o adevarată DISPREŢUIRE: "Mi-am îmbâcsit creierul în conversaţii inepte. Mi-am contorsionat faţa într-un râs forţat. M-am îndobitocit timp de vreo 4 ore şi m-am întors într-o stare lamentabilă. Nu mai puteam: simţeam că plesnesc. Credeam că înnebunesc."... Yep o înţeleg perfect...Când apare vreun "şmecher" care vrea să arate că "muşchii lui e tari" îmi vine să-mi iau câmpii...
..Acum câteva minute am avut o...intersecţie cu un specimen..practic nu e mare chestie..dar pe mine m-a scos din sărite atitudinea lui de Macho cu pretenţii...
Deci..se bagă în seamă şi mă întreabă [pentru a4a zi la rând] de unde sunt şi câţi ani am...după, fără să vrea să ştie şi el aşa ca fapt divers cu cine vorbeşte debitează:
El: ai prieten [am presupus că era o întrebare :-??]
Eu: da
El: ai prieten
Eu: DA :-L
El: ceau
...spuneţi şi voi...:...sau mă rog..aveţi ce spune?!...mă cam îndoiesc..:]]...
!!! În concluzie sunt cu adevărat revoltată :)>- !!!

miercuri, 20 ianuarie 2010

..Vid...

..Acum câteva momente am trecut prin ceva...ciudat...şi nostim dacă stau şi analizez imaginea...
..Am ieşit puţin afară pentru că aveam nevoie de puţin aer...şi pentru că trebuia să mă întâlnesc cu cineva să-mi dea o carte...
...fără prea multe detalii, m-am îmbrăcat, mi-am luat mp3-ul fără de care nu plec nicăeri şi am plecat...am încercat să-mi păstrez echilibrul în oceanul rece de zăpadă încă adunat neuniform pe trotuare...
...în câteva minute am ajuns la locul de întâlnire..priveam în gol, ascultând cu atenţie melodia din căşti...deodată m-am "trezit" din acea stare de..amorţeală aş putea să-i zic...şi am privit în jur...
..Totul era într-o continuă mişcare, toată lumea se grabea, era ca un enorm furnicar...iar eu...eu eram singura care nu se mişca în toată această nebunie...mă simţeam ca o fantasmă...nimeni nu mă vedea, nimeni nu observa imobilitatea mea...făceam parte din decor...dar eram singură acolo, în toată forfota aceea urbană...şi mă gândeam dacă cineva ar putea să mă scoată din scena asta...şi în acel moment în căşti auzeam melodia "Hurt" a Christinei Aguilera şi am auzit două versuri esenţiale pentru completarea tabloului "Sometimes I wanna call you But I know you won't be there"...
...acest lucru m-a...surprins oarecum...coincidenţa gândului meu cu versurile melodiei...a fost o chestie foarte ciudată....şi acum nu ştiu dacă ar trebui să o analizez, sau să o consider o întâmplare fără importanţă...

marți, 19 ianuarie 2010

..New sensation..



..hey hey..



..vă inspiră ceva anume această imagine?...ei bine..dacă nu vă dă chiar nicio idee asupra sentimentului sau mă rog întâmplării ce urmează s-o povestesc e bine :]] pentru că asta înseamnă că pot sa omit acest subiect fără să realizeze cineva :-"...



..Deci..astăzi a fost o zi legendară pentru mine..am luat primul meu 3 :">...şi ghiciţi la ce...la latină :]]...nici n-are rost să spun mai multe...oricum o să mă apăr şi o să zic, că eu n-am înţeles absolut dar ABSOLUT deloc declinarea a3a :]] şi în capul meu era o mare varză...şi pentru că cică punctajul a fost stabilit ca să ne fie nouă mai bine a zis dânsa [cu tonul ei specific :>] că a considerat orice mică eroare,greşeală şi a depunctat, şi deşi încurcasem doar 3 cazuri nu mi-a punctat nimic altceva...şi uite aşa the little foxy a luat 3 :]]...

 ..de menţionat că la început mă bufnea râsul gândindu-mă câte tâmpenii am făcut acolo..dar după ce am revenit la luciditate..am relizat că-mi stricasem media acum la sfarsit de semestru, nu doar cea de la obiect care îmi iese 6, ci cea generală..

 

..eih..pentru toate există un început...şi apropo de început...astăzi a început ceva nou şi frumos pentru mine..:x...sper să dureze..:)...mai multe nu vă zic :p...

luni, 18 ianuarie 2010

I'm back :)

..well, iată-mă aici..după o lungă perioadă de..linişte..că până la urmă de asta am avut nevoie...îmi cer scuze tuturor celor care au tot aşteptat să mai postez ceva şi i-am lăsat fără niciun răspuns...adevărul e că la un moment dat am trăit prea mult, îmi era trupul ca o sticlă de şampanie agitată care stă să explodeze...aveam mii de gânduri ce mă străpungeau în doar câteva fracţiuni de sencundă...

...nu aş avea destul timp să vă povestesc tot ce s-a întâmplat..o să punctez doar esenţialul...

După acea "mică" decepţie pe care am consemnat-o, am resimţit un adevărat "tsunami" sufetesc...a fost singurul moment din viaţa mea în care am urât pe cineva..şi în paralel am dispreţuit pe cel ce era aproape totul pentru mine...dar asta a fost o iluzie..o iluzie cu dublu tăiş, first of all acea persoană nu era acel lucru indispensabil, aşa cum îl consideram, a fost doar un factor de modelare a personalităţii mele...sau a fost o încercare...oricum, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, chiar dacă nu şi-a dat seama şi poate nu o va face niciodată....

..dar toate astea au trecut, am promis că o să termin acea poveste, şi o să fac acest lucru imediat ce o să am nişte timp liber ;))...şi tot atunci o să spun şi motivul postării anterioare, pentru că acum chiar nu mai contează, în acel sens...

..tot ce am învăţat în ultimul timp este că trebuie să ai răbdare şi să te hrăneşti cu micile bucurii zilnice, fără a le trece prin prisma gândirii profunde...pentru că dacă începi să le analizezi, realizezi că defapt nu este niciun motiv de bucurie ci, chiar din contră...

hmm..cam atât cu trăirile triste, că acum sunt prea...bucuroasă (că poate fericită e prea mult zis :D)...a da şi mai fac o promisiune...că o să fac acea rubrică specială, pe care o avem cu toţii :x...

şi ca să destind atmosfera :> azi am luat un 10 + + E (de la excelent) =]]...tocilăreaţa de mine =]]....

cam atât am avut de zis..şi promit că nu mai abandonez :)