vineri, 18 iunie 2010

Tic-Tac

Hey hey ^_^
E aşa ciudat să mă întorc aici... a trecut destul timp de când nu am mai scris nimic.. mi-am neglijat micul colţ în care-mi împărtăşeam gândurile.. e trist.. dar adevărul e că în ultima perioadă n-am mai avut TIMP...

Am fost într-o scurtă vizită la Iaşi chipurile pentru un concurs destul de important, care până la urmă s-a dovedit a fi o mare bătaie de joc.. faţă de noi, cei veniţi de la distanţă... Acolo am simţit cel mai tare muşcătura fără milă a TIMPULUI.. fiind nevoite să stăm degeaba 3 ore.. aşteptând să fim băgate în seama.. ascultând nişte "neni" de la care nu înţelegeam nici măcar 5 cuvinte din 10..

TIMPUL a fost rău cu mine oarecum şi din altă perspectivă... S-a terminat primul an de liceu.. e trist.. pentru că asta înseamnă că mai sunt doar 3.. şi e.. ciudat totul.. pentru că acest an a trecut ca o saptămână.. parcă mai acum vreo 2 zile treceam prin nişte emoţii îngrozitoare alături de prietenele mele pe drumul spre liceu.. Toate sperând să găsim persoane care să ne înţeleagă, să ne accepte aşa cum suntem.. Dar partea frumoasă vine acum.. chiar aşa a fost.. am găsit nişte persoane pe care le iubesc :x.. sunt cei alături de care mi-am petrecut fiecare clipă în acest an.. prieteni, prietene, boyfriend.. TIMPUL mi-a oferit alinare.. liceul mi-a dăruit tot ce îmi doream.. prieteni pe viaţă şi iubire :x..

Uneori îmi doresc să lupt cu acest "monstru" nemilos.. să-l înving.. şi să mă întorc.. la momentele în care priveam de jos "adolescenţii" şi aşteptam cu nesfârşită bucurie să ajung ca ei.. Acum nu îmi doresc decât să încetinească marşul acesta.. să mă lase să mă bucur de ceea ce mi-a dăruit.. să nu-mi ia zâmbetele, îmbrăţişările, săruturile, petrecerile.. chiar şi micile certuri..

Te rugăm să te opreşti puţin să vezi ce fericiţi suntem acum.. stai şi petrece cu noi fiecare clipă :x...