joi, 29 aprilie 2010

Topsy - Turvy...

Well.. a trecut iar ceva mai mult timp de când nu am mai scris.. dar m’am gândit că dacă tot mă’ntorc p’aici s’o fac într’un mod artistic.. vă voi împărtăşii o poveste ciudată, inspirată dintr’un „caz real”, deşi cred că’i exagerată denumirea.. în fine..
Povestea începe într-un mod banal... nu era decât o altă seară de miercuri.. ca în orice altă zi din timpul săptămânii, după câteva teme chinuite şi nimic notabil, ea se relaxa făcând nişte exerciţii fizice şi ascultând muzica ce mereu o făcea să se simtă plină de energie.. În cele din urmă oboseală şi-a făcut apariţia şi după ritualul obişnuit fata se aşează în pat pentru o mică vizită în lumea viselor..

A doua zi dimineaţă a intrat pe mess ca deobicei, a vorbit cu prietenul ei, era la fel de încântată ca în fiecare zi că-l va avea din nou în braţe.. dar de data asta ceva a fost diferit.. a simţit ceva ciudat în cuvintele lui, dar ştia că este doar o „iluzie”.. A devenit însă conştientă în momentul în care el i-a scris „m-am gândit şi.. e mai bine să ne despărţim o vreme”.. nu ştia ce sa creadă.. privea neputincioasă acele cuvinte care-i anihilau toate simţurile.. a realizat că nu era o glumă, totul era real, mai real ca trupul său ce parcă se pierdea în aerul rarefiat ce o înconjura.. devenise foarte agitată, se simţea sugrumată.. vroia să plângă, să scoată tot răul, toată durerea afară.. dar nu putea, corpul ei se împotrivea.. Cu mare greutate s-a pregătit pentru şcoală.. s-a întâlnit cu o prietenă şi au pornit pe jos spre şcoală.. era tăcută şi agitată.. nu putea materializa nimic din ce simţea.. era frustrată, tristă, disperată.. Dar în cale îi apare el.. se privesc în ochi.. el îi zâmbeşte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.. i-a întors zâmbetul cu speranţa că nimic din cele întâmplate nu a fost adevărat.. Atunci el îşi îndreaptă mâna către a ei.. îşi ating varfurile degetelor.. iar în acel moment se petrece un lucru ciudat, poate magic, fata este străpunsă de o senzaţie unică, pe care nu a mai avut-o înainte; un flux de energie îi străbate corpul.. şi apoi brusc el îşi retrage mâna amintindu-şi de decizia luată, şi îi spune un sfios „scuze”..

Zdruncinată de acea energie ciudată, fata deschide ochii, priveşte pe fereastră şi realizează că totul nu a fost decât un vis.. un vis urât.. Deşi conştientă că nimic nu a fost real nu-şi poate stăpâni agitaţia.. îşi dorea ca el să fie acolo, să o îmbrăţişeze şi să-i spună că totul a fost un vis.. Şi parcă i-a citit gândurile, deoarece în acea zi a avut mai multă grijă de ea ca oricând..


Mi se pare o poveste foarte drăguţă, pe o parte.. pe de altă parte e ceva tulburător... Poate veţi spune că este prea siropos şi bla bla n-am avut ce face şi că nu e nimic original.. dar v-am spus de la început e inspirată dintr-o întâmplare reală.. foarte reală...So dacă nu o să vă placă îmi pare rău..


0 Comments: