marți, 16 martie 2010

I'm back again :D

I know.. iar am părăsit postu :D.. Chestia e că, n-am avut timp ..sau poate e şi vina mea.. că n-am căutat.. o să mă revanşez.. în cazu' în care mi-a dus cineva lipsa..

Sincer.. acum nici nu ştiu exact scopul acestui post.. aveam de gând să postez altceva.. dar să spunem că asta e o bună REintroducere ;))..

Dacă tot m-am apucat de-o treabă s-o termin acum :))..să continui seria iubirilor mele :))..

Who's next? :>




Deci.. don'şoara e la rând :>

..Scurtă descriere:.. pff ce să zic nici Madona nici Shakira nu se compară cu ea :))..

De ce s-o iubesc pe asta?.. Păi să vedem.. este prima victimă :)).. prima colegă pe care am chinuit-o la începutul şcolii :)).. ea este cea care mă aşteaptă 20 de minute în staţie pentru că s-a trezit bine dispusă şi nu ma avea răbare să stea în casă :)).. ea este cea care când mă vede cu o faţă nu foarte luminoasă concluzionează: "e maică'ta acasă" :)) [şi vice versa bineînţeles].. ea este cea care în 2 minute are timp sa inspecteze vitrina unui magazin cu pantofi :)).. ea este cea care a crezut că o să moară din cauza apendicitei :)).. ea este cea care are alte 4 cartele de orange pe lângă aia de cosmote şi tre să ghiceşti pe care o bagă-n telefon :>.. ea este cea care se bagă în vieţile oamenilor şi face ca lucrurile să se-ntample pur şi simplu :x.. Şi ţin să-ţi mulţumesc că te-ai băgat în viaţa mea >:D< şi m-ai ajutat să aflu cum e să fii fericită :x.. ea e cea pe care o apucă talentele pe skype de nu se mai înţelege omu' cu gîndurile lui :))..

Te iubesc paraşutix! :x